kolmapäev, 2. september 2015

Kino mõtted - august

Sügis saabub ja pimedaid õhtuid saab aina rohkem kinos mööda saata. Filmid on minu jaoks alati heaks vahelduseks, sest muud mõtted lülituvad sel ajal justkui välja. Augustis said kinos ära vaadatud järgnevad kaks filmi.

Võimatu missioon: Salajane rahvas/Mission: Impossible - Rogue Nation

Sobis vaadata ja igav ei olnud, kuid suuremat emotsiooni ei tekitanud. Tom Cruise nagu ei vananekski või kui siis ainult mõne kortsu võrra silmade ümbruses. Üllataja oli Rebecca Ferguson, kes oli oma rollis suurepärane. Tegemist ei olnud üliinimlike võimetega amatsooniga, vaid naisega, kellega oli võimalik samastuda. Loos suuri üllatusi ei olnud ja sisu keerukaid või nutikaid pöördeid ei toonud. Nagu juba eelmisteski filmides, nii ka nüüd, oli ohvreid ja pidevat ebaõnne ning siis lõpuks ikkagi olukorrad lahenesid.

5/10


Koodnimi U.N.C.L.E./The Man from U.N.C.L.E.

Mulle on Guy Ritchie eelmistest töödest seni meeldinud kõige rohkem "Snatch". Sherlocki kaks filmi mulle erilist muljet ei jätnud. "Koodnimi U.N.C.L.E." tõusis nüüd aga vaieldamatult esikohale. Filmis on stiili, huumorit, actionit ja pinget. Henry Cavill ja Armie Hammer teevad suurepärased rollid, samuti Alicia Vikander ja Elizabeth Debicki. Meeldis see keemia, mis oli suudetud Ilja ja Gaby vahele tekitada. Samuti oli väga nauditav Armie Hammeri oskus kalgi ja külma KGP agendi pehmet ja sooja hinge aeg-ajalt vilksamisi näidata.

10/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar