
Taigen:
1 tass jahu
1 tass piima
3 muna
1 tass jahu
1 tass piima
3 muna
Lisand:
3 banaani
100g tumedat šokolaadi
3 banaani
100g tumedat šokolaadi
Serveerimiseks maasika toormoosi, kaunistuseks tuhksuhkrut.
Tegin munad kahvliga ühtlaseks massiks, ei kloppinud neid vispliga. Lisasin segades piima ja seejärel jahu. Jahu on hea sõeluda tasakesi segusse, et ei tekiks tükke.
Tükeldasin banaanid õhukesteks ratasteks.
Sulatasin tumeda šokolaadi ja jätsin selle kuumale veevannile ootele.
Kuumutasin panni ja panin sellele väikese tilga viinamarjaseemne õli. Oleneb pannist, aga usun, et õli võib ka ära jätta.
Küpsetasin ühe poole kergelt kuldseks ja keerasin ringi. Kuldse poole katsin lusika abil õhukese šokolaadi kihiga ja jaotasin poolele sellest banaani rattad. Siis keerasin kahe spaatli abil crêpe pooleks. Kui pann on suurem, siis võib keerata veel kord pooleks, et tekiks sektor.
Serveerisin maasika toormoosi ja tuhksuhkruga.
Kogusest saab 5-6 tk.
Sarjast "järeleproovitud retseptid"
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar